Mijn favorieten

Taxatiegrondslagen
De taxatiegrondslagen zijn divers

Loan-to-value (LTV) vastgoedtaxaties

Voor het aangaan van een hypothecaire geldlening, tussentijds of voor een herfinanciering, verzorgen wij marktwaardetaxaties.

Fiscale grondslag

Bij bijvoorbeeld een schenking en/of het ter beschikking stellen van vastgoed (of het staken hiervan), of bij het overdragen van commercieel vastgoed van de DGA (in privé) aan de onderneming of vice versa, verzorgen wij taxaties met een fiscaal belang.

Ten behoeve van de jaarrekening

Voor diverse ondernemers verzorgen wij marktwaardetaxaties voor het opmaken van de jaarrekening.

Ruimtelijk beleid en strategisch vastgoedbeheer

Bij onder meer onteigening en gebiedsontwikkeling, maar ook vastgoedverkoop, geven wij lokale overheden inzicht in de financiële consequenties van te prefereren overheidsbeleid.

Taxaties voor de zorgsector

Huidige wetgeving maakt zorginstellingen financieel verantwoordelijk voor eigen vastgoedbezit. Wij ondersteunen hen middels taxaties en adviseren desgewenst ook over mogelijkheden betreffende het vastgoedbeleid.

Ten behoeve van de rechterlijke macht

Wij taxeren en adviseren bij juridische geschilprocedures of bijvoorbeeld bij een huurprijsherzieningsprocedure (idzv. BW 7:303).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor via 035 - 720 00 00 of stuur een email naar info@idtaxatiediensten.nl.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring