Mijn favorieten

Gecertificeerde taxaties
onafhankelijk, deskundig en gecertificeerd
Als gespecialiseerd en onafhankelijk taxateur van commercieel-, maatschappelijk- en ontwikkelingsvastgoed sluiten Allard Welling en zijn team helemaal aan bij de brancheontwikkelingen en nieuwste regelgeving. Zo voldoet ID Taxatiediensten aan de onafhankelijkheidseis en regelgeving die toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) aan de makelaarsbranche stelt.

“Met de oprichting van ID Taxatiediensten hebben we onze waarderingen of afstand gezet van ID Bedrijfsmakelaars. Zo kunnen we onze objectiviteit en onafhankelijkheid in waardering en advies volledig waarmaken en is er geen verband tussen onze service en de transacties in commercieel vastgoed van ID Bedrijfsmakelaars”, licht Welling toe.
 
Daarnaast is ID Taxatiediensten ingeschreven in het nieuwe Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) dat sinds 1 januari 2016 van kracht is. Ook is ID Taxatiediensten sinds 2015 erkend door Tegova (The European Group of Valuers’ Associations) en is Allard Welling REV (Recognised European Valuer) erkend en taxeert hij zodoende volgens de nieuwste richtlijnen volgens de EVS (European Valuation Standards).
 
Welling en zijn collega’s investeren continu in hun kennis middels permanente educatie. Zodoende profiteren klanten van ID Taxatiediensten van taxaties en adviezen die zijn gebaseerd op de meest actuele kennis en inzichten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor via 035 - 720 00 00 of stuur een email naar info@idtaxatiediensten.nl.    


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring